Meer dan een team

We care for characters

Meer dan een team

Alles draait rond huisdieren

We care for characters

Alles draait rond huisdieren

Xcelleren in je job

We care for characters

Xcelleren in je job

Iedereen zijn karakter

We care for characters

Iedereen zijn karakter

Welcome to our family

Maxi Zoo bestaat sinds 1990. Vandaag de dag werken meer dan 15.000 collega's in heel Europa elke dag aan ons gemeenschappelijk doel: we willen het leven van mens en dier samen makkelijker, beter en gelukkiger maken - "Happier Pets, Happier People”. Om deze missie te realiseren, zoeken wij gepassioneerde medewerkers die met hun verkooptalent en vriendelijkheid onze klanten en hun huisdieren gelukkig kunnen maken. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Hier vind je gegarandeerd het juiste startpunt van jouw carrière

Ben je als rasechte dierenvriend eerder gebeten door de klant, ondersteun je onze winkels liever achter de schermen of misschien ben je nog student of recent afgestudeerd?
Maak hier je keuze en draag bij aan het verbeteren van het leven van huisdieren en hun baasjes.

 

Liefde voor dieren

Daarom helpen we met inzamelacties en donaties. Daarnaast ondersteunen we alle medewerkers met een extra vakantiedag voor hun vrijwilligerswerk. En Maxi Zoo zou Maxi Zoo niet zijn, als de trouwe viervoeters van onze werknemers niet mee naar het werk zouden mogen.

Jouw ontwikkeling

E-learnings gecombineerd met klassikale en on-the-job trainings, zorgen voor een mooie mix van leerkansen. Na een uitgebreide onboarding gedurende 6 maanden, kan je kiezen voor een traject tot leidinggevende of expert in een bepaalde productcategorie? Door onze groei zijn er ook heel wat opportuniteiten in het Service Center.

Jouw welzijn

Wij zijn ervan overtuigd dat collegialiteit en diversiteit ons sterker maken. Bij ons vind je een aangename en gezonde werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning voorop staan. Door vertrouwen en vrijheid te geven, streven we naar een optimale work-life balance.

Een Europese familie

Na een reis naar de Verenigde Staten had Torsten Toeller, toen 24 jaar oud, een ambitieus project: een winkel openen die volledig gewijd was aan huisdieren. Op 18 januari 1990 opende de eerste winkel in Erkelenz, Duitsland. Het avontuur was begonnen! Vandaag de dag is de Groep aanwezig in 11 Europese landen, met een netwerk van meer dan 1.800 winkels en meer dan 15.000 werknemers. Ondanks deze internationale context, blijven we onze unieke familiale cultuur behouden.

Het eerste intelligente ecosysteem voor huisdieren

Met deze ideeën ontwerpen we het eerste intelligente ecosysteem voor huisdieren: hier komen verkoop, logistiek en levering samen. Winkels, webshop en magazijn. Analoge en digitale diensten, van hondentrimsalons tot digitale dierenartsen. Vele jaren ervaring in de detailhandel gecombineerd met state-of-the-art data science en IT-expertise.

Onze visie: "Happier Pets. Happier people.

Deze 4 woorden motiveren onze meer dan 15000 medewerkers, elke dag, op elke plaats en in elke functie. En de weg om dit gemeenschappelijke doel te bereiken, wordt samengevat in onze missie: "We doen er alles aan om het leven van mensen en dier, makkelijker beter en gelukkiger te maken."

Liefde voor dieren
Jouw ontwikkeling
Jouw welzijn
Een Europese familie
Het eerste intelligente ecosysteem voor huisdieren
Onze visie: "Happier Pets. Happier people.

Wij zijn gepassioneerd en hongerig naar succes

Elke dag werken wij hard op een professionele manier. En toch zijn wij goedgezind, omdat wij de kans krijgen om in een wereld te werken die gefocust is op huisdieren. Wij appreciëren engagement, enthousiasme en zorgvuldigheid. Fouten en tegenslagen maken hier deel van uit en houden ons niet tegen. Wij hebben steeds een honger naar succes. En toch zijn wij er ons van bewust dat niets ons meer succesvol maakt dan anderen succesvol maken. Met gedrevenheid, klantgerichtheid en competentie werken we samen om onze doelstellingen te bereiken. Omdat het ook gewoon leuker is om samen plezier te hebben.

Wij zijn dapper en uniek

We zijn onconventioneel, creatief en onverwacht. Wij zijn dapper om nieuwe wegen in te slaan. Dat maakt ons uniek. Onafhankelijk werken is vanzelfsprekend en wordt erg geapprecieerd. Fouten maken is toegestaan. Maar we verwachten ook dat iedereen uit zijn fouten leert: dapper en met de nodige zelfkritiek.

Wij zijn open en eerlijk

Een open forum maakt de zaken makkelijker. Daarom zijn we open en eerlijk binnen onze teams, maar ook met onze leveranciers en partners en in de dialoog met onze klanten. Mensen vertrouwen ons dankzij onze deskundige en ongecompliceerde aanpak, maar ook dankzij onze respectvolle samenwerking, vanuit het hoofdkantoor, over onze winkels tot bij de klant. Wij beleven en voelen dit vertrouwen elke dag opnieuw.

Wij zijn menselijk en betrouwbaar

Wij, de mensen bij Maxi Zoo, maken het verschil. Of het nu gaat om klanten, werknemers, collega‘s of bedrijfspartners: de mensen die ons kennen, kijken uit naar een positieve samenwerking. Wij zijn betrouwbaar, attent, empathisch en begrijpend. Als er een conflict is, lossen wij dit op een eerlijke en open manier op, zoeken wij naar gepaste oplossingen en nemen we beslissingen ten gunste van ons gemeenschappelijk doel.

Wij zijn klaar voor verandering en treden internationaal op

Maxi Zoo is uniek. Wij veroveren nieuwe markten. Tezelfdertijd genieten wij van de diversiteit, leren we van elkaar en over internationaal succes. Tolerantie, respect en de wil om iets te leren van de beste ideeën en concepten laat ons samen groeien in openheid, klaar voor verandering en geëngageerd. Ongeacht welke taal wij spreken: wij vormen één grote Maxi Zoo-familie - online, offline, over alle kanalen heen!

Wij zijn gepassioneerd en hongerig naar succes
Wij zijn dapper en uniek
Wij zijn open en eerlijk
Wij zijn menselijk en betrouwbaar
Wij zijn klaar voor verandering en treden internationaal op

We zijn allemaal leiders

Wij zijn trouw aan onszelf, handelen onafhankelijk, ontwikkelen onszelf verder en zijn betrouwbaar.

We vertrouwen elkaar

Door vertrouwen en betrouwbaarheid creëren we ruimte om te leren, te experimenteren en verantwoordelijkheid te nemen.

We moedigen elkaar aan

Door actief te luisteren, volledige openheid en waarderende ondersteunende feedback, moedigen wij elkaar aan en stellen wij elkaar in staat om samen te groeien als een sterk team.

We inspireren elkaar en zijn gefocust

Wij leven onze visie, streven een bepaalde doelstelling na, stellen duidelijke prioriteiten en reflecteren dagelijks over onze vooruitgang.

We behalen samen topresultaten

Met plezier en trots voor de geleverde prestaties maar ook aandacht voor ontspanning, bereiken wij als enthousiast team het buitengewone.

We zijn allemaal leiders
We vertrouwen elkaar
We moedigen elkaar aan
We inspireren elkaar en zijn gefocust
We behalen samen topresultaten

Onze sociale mediakanalen