We care for characters

Ambitieuze plannen: een nog mooiere Maxi Zoo-wereld

Jouw nieuwe job op het Service Center

Happier pets, Happier people

Maxi Zoo is uitgegroeid tot de grootste keten van dierensupermarkten in Europa, vertegenwoordigt in 11 landen. In België zijn er vandaag 60 filialen geopend, in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, geven wij onze klanten verschillende redenen om te kiezen voor onze uitmuntende producten. We staan bekend om ons advies met kennis van zaken en onze speciale dienstverlening. Als betrouwbare partner voor zowel mensen als dieren, zijn we altijd beschikbaar, waardoor onze klanten altijd en overal in contact komen met andere dierenliefhebbers.

Veel mogelijkheden, slechts 1 klik verwijderd

Ben jij net zoals wij een echte dierenvriend? Kies hier jouw expertise en bouw mee aan onze toekomst.

Niet gevonden wat je zocht? We hebben meer mogelijkheden voor jou

We care for characters

Net zoals onze klanten en hun diertjes, sta jij als medewerker in het middelpunt van alles wat we doen. We zorgen dat jij je thuisvoelt in onze Maxi Zoo familie. Zo kan jij optimaal functioneren en groeien in je job.

Meer dan een team

Wij zijn een hechte groep van betrouwbare en oprechte dierenliefhebbers die gepassioneerd zijn door wat we doen. Net daarom helpen we elkaar ook graag waar nodig. Valt een collega in een andere winkel uit? Dan springen we even bij. Zo maak je meteen een pak nieuwe werkvrienden. Wees gerust, zoveel flexibiliteit belonen we met een goeie werk-privébalans. Zo heb jij voldoende tijd om volledig te ontspannen. Plezier en samenhorigheid: da's de collegiale aard van het Maxi Zoo-beestje.

Xcelleren in je job

“Euh, het is toch 'excelleren'?” Klopt, maar bij Maxi Zoo doen we het graag anders. Met die mentaliteit streven we naar één doel: de nummer 1 in België worden. En dat kunnen we niet zonder jou. Wij willen dat je (e)xcelleert in je job. Dat je klanten meeneemt in de knusse wereld van Maxi Zoo – of je nu even aan de kassa staat of producten aanvult. Wij leren je alles over voeding, gedrag, verzorging, … zodat je een echte huisdierexpert wordt. Wil je meer verantwoordelijkheid? Groeien in je gevarieerde job kan altijd. Het mooie loon en de extralegale voordelen krijg je sowieso.

Alles draait rond huisdieren

Onze missie is niet zomaar ‘Happier Pets, Happier People’. Klopt je hart voor dieren? Dan ben je bij Maxi Zoo op de juiste plek. Elke collega is een rasechte positivo met een onvoorwaardelijke liefde voor trouwe metgezellen. In welke vorm dan ook. Baasjes weten dat ze bij ons alleen oprecht advies krijgen omdat het welzijn van hun huisdier altijd voorop staat. Net daarom ontwikkelen we ook onze eigen producten in samenwerking met dierenartsen. Zo krijgt elk dier de liefdevolle zorg die het verdient

Iedereen zijn karakter

Of je nu zo energiek bent als een puppy, zo loyaal als een knuffelkat of zo nieuwsgierig als een konijn: iedereen is welkom bij Maxi Zoo. Wij houden van dieren en diversiteit, en denken absoluut niet in bekrompen hokjes. Daar wordt niemand gelukkig van. Wij geven je liever alle vrijheid om je ding te doen. Om helemaal jezelf te zijn en je plaats te vinden in onze bonte verzameling van karakters. Maxi Zoo is dé plek waar jouw unieke eigenheid en onvoorwaardelijke liefde voor dieren vlotjes samenkomen in een warme werkplek.

Bart - IT Specialist

Bovendien zorgen de sfeer tussen collega’s en de zelfstandigheid in het dagelijks werk voor extra motivatie elke dag.  Je bent geen nummer in het bedrijf, waardoor iedereen elkaar kent. Je krijgt ook de mogelijkheid om te groeien in je job en feedback werkt steeds in beide richtingen. En mocht je dan toch eens een mindere dag hebben, dan is er steeds wel een office dog in de buurt om je direct op te vrolijken

Eveline - Marketing Specialist

We zijn in volle groei en met vele opportuniteiten in het vizier, ligt er nog een mooie toekomst voor ons open om nr.1 van België te worden. En zo-
lang mijn hart blijft kloppen voor onze fluffy doelgroep en de producten/service die we bieden, blijf ik met plezier het Maxi Zoo-verhaal verkondigen aan de buitenwereld.

Gitte - District Manager

Stap voor stap zijn we geëvolueerd en zijn er procedures uitgewerkt die een bedrijf nodig heeft om te kunnen groeien. In al die jaren is er ruimte gebleven voor het menselijke aspect en zijn er kansen tot doorgroei geweest. Dit heeft me gebracht tot m’n huidige job als district manager, die ik sinds 2014 iedere dag met veel plezier doe. Het coachen van mensen in combinatie met de uitdaging om de winkels te laten groeien, geeft me veel voldoening. Dit samen met de passie voor dieren, maakt dat werken bij Maxi Zoo voor mij de geknipte job is.

Katrien - HR Director

‘People for Succes’ is onze HR missie en dat is niet enkel zo op papier. Onze medewerkers maken echt het verschil voor de klanten en dat is voor iedereen zowel, in de winkels als op het hoofdkantoor in Temse als op het Corporate Center in Krefeld, prioriteit. Niet je achter-grond, studies of ervaring is belangrijk maar 1 passie die ons allemaal verbindt en dat is de liefde voor dieren.

Lisa - Category Manager

Daar heb ik enorm veel geleerd en had ik heel fijne collega’s. Ik kwam in een team terecht van toffe collega’s die elkaar helpen, ondersteunen en begeleiden waar nodig. In 2023 kreeg ik de kans om te starten op het hoofdkantoor als Junior Category Manager Small Animals. Dat is het fijne aan Maxi Zoo, dat je de kansen krijgt om door te groeien in het bedrijf. Ik heb al een hele weg afgelegd , maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Op deze manier heb ik steeds meer nieuwe en leuke collega’s leren kennen en ons bedrijf nog beter leren kennen.

Bart - IT Specialist
Eveline  - Marketing Specialist
Gitte - District Manager
Katrien - HR Director
Lisa - Category Manager

Niet gevonden wat je zocht? Vul ons contactformulier in.

Contactformulier