Characters wanted

Jouw carrière bij Maxi Zoo start hier

Toon alle vacatures

Happier pets, Happier people

Maxi Zoo is uitgegroeid tot de grootste keten van dierensupermarkten in Europa, vertegenwoordigt in 11 landen. In België zijn er vandaag meer dan 60 filialen geopend, in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. En we blijven elk jaar nieuwe filialen openen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, geven wij onze klanten verschillende redenen om te kiezen voor onze uitmuntende producten. We staan bekend om ons advies met kennis van zaken en onze speciale dienstverlening. Als betrouwbare partner voor zowel mensen als dieren, zijn we altijd beschikbaar, waardoor onze klanten altijd en overal in contact komen met andere dierenliefhebbers.

Drie mogelijkheden om jouw carrièrepad bij Maxi Zoo te starten

Wij zoeken teamplayers die onze klanten in het middelpunt zetten en die deel willen uitmaken van een jong en groeiend bedrijf. Een open cultuur, respect voor elkaar, feedback geven en krijgen, verantwoordelijkheid, zijn trefwoorden die je in onze cultuur kan terugvinden.

We care for characters

Net zoals onze klanten en hun diertjes, sta jij als medewerker in het middelpunt van alles wat we doen. We zorgen dat jij je thuisvoelt in onze Maxi Zoo familie. Zo kan jij optimaal functioneren en groeien in je job.

Meer dan een team

Wij zijn een hechte groep van betrouwbare en oprechte dierenliefhebbers die gepassioneerd zijn door wat we doen. Net daarom helpen we elkaar ook graag waar nodig. Valt een collega in een andere winkel uit? Dan springen we even bij. Zo maak je meteen een pak nieuwe werkvrienden. Wees gerust, zoveel flexibiliteit belonen we met een goeie werk-privébalans. Zo heb jij voldoende tijd om volledig te ontspannen. Plezier en samenhorigheid: da's de collegiale aard van het Maxi Zoo-beestje.

Xcelleren in je job

“Euh, het is toch 'excelleren'?” Klopt, maar bij Maxi Zoo doen we het graag anders. Met die mentaliteit streven we naar één doel: de nummer 1 in België worden. En dat kunnen we niet zonder jou. Wij willen dat je (e)xcelleert in je job. Dat je klanten meeneemt in de knusse wereld van Maxi Zoo – of je nu even aan de kassa staat of producten aanvult. Wij leren je alles over voeding, gedrag, verzorging, … zodat je een echte huisdierexpert wordt. Wil je meer verantwoordelijkheid? Groeien in je gevarieerde job kan altijd. Het mooie loon en de extralegale voordelen krijg je sowieso.

Alles draait rond huisdieren

Onze missie is niet zomaar ‘Happier Pets, Happier People’. Klopt je hart voor dieren? Dan ben je bij Maxi Zoo op de juiste plek. Elke collega is een rasechte positivo met een onvoorwaardelijke liefde voor trouwe metgezellen. In welke vorm dan ook. Baasjes weten dat ze bij ons alleen oprecht advies krijgen omdat het welzijn van hun huisdier altijd voorop staat. Net daarom ontwikkelen we ook onze eigen producten in samenwerking met dierenartsen. Zo krijgt elk dier de liefdevolle zorg die het verdient.

Iedereen z'n karakter

Of je nu zo energiek bent als een puppy, zo loyaal als een knuffelkat of zo nieuwsgierig als een konijn: iedereen is welkom bij Maxi Zoo. Wij houden van dieren en diversiteit, en denken absoluut niet in bekrompen hokjes. Daar wordt niemand gelukkig van. Wij geven je liever alle vrijheid om je ding te doen. Om helemaal jezelf te zijn en je plaats te vinden in onze bonte verzameling van karakters. Maxi Zoo is dé plek waar jouw unieke eigenheid en onvoorwaardelijke liefde voor dieren vlotjes samenkomen in een warme werkplek.

Liselot - Store Manager

Elke dag kan anders zijn. We werken hard aan de groei van het bedrijf, wat soms de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Moeilijke situaties tot een goed eind kunnen brengen, geeft mij enorm veel voldoening. 
En de mogelijkheid om met zoveel fijne mensen samen te werken, is ook heel fijn. Doorheen de jaren heb ik altijd een super fijn team rondom mij gehad, van management tot op de winkelvloer zelf. We zijn tenslotte een menselijk bedrijf, dat enorm veel doorgroeimogelijkheden aanbiedt. Hierbij is dan ook altijd de nodige ondersteuning en training bij, waardoor iedereen op zijn plekje terecht komt.

Nico - Commercieel winkelbediende - Aqua afdeling

Er valt altijd wel iets nieuws te beleven als je werkt met dieren en je veel contact hebt met klanten met dieren.
Saai en voorspelbaar is het zelden bij Maxi zoo en in de meeste weken valt er wel 1 of andere verrassing uit de lucht.
In de aquaristiek wereld zijn er altijd nieuwe producten, nieuwe technieken en nieuwe dieren en planten die je nog kan ontdekken. Zoek je een uitdaging en ben je graag actief , dan kan ik een job bij Maxi Zoo zeker aanraden.

Bianca - Commercieel winkelbediende

Ook de klanten die een nieuw huisdier hebben en die daarbij hulp vragen help ik graag op weg; welke mand of kussen het beste past, wat er allemaal nodig is om het het dier zo comfortabel mogelijk te maken, helpen bij de verrijking van knaagdierenkooien (hier kan ik ook uit eigen ervaring putten) etc. Soms hebben mensen problemen met hun huisdier en vragen ze me om hulp. Ik ga hier erg graag op in en beschouw het als een groot compliment wanneer ze op mijn kennis en raad vertrouwen. Wanneer die mensen mij achteraf komen bedanken kan mijn dag niet meer stuk.

Liselot - Store Manager
Nico - Commercieel winkelbediende - Aqua afdeling
Bianca - Commercieel winkelbediende

Niet gevonden wat je zocht? Vul ons contactformulier in.

Vind de job die bij u past